Tänään 25.7. nimipäivää viettävät Jaakko, Jaakoppi, Jaakob, Jakob ja Jim
(SVK:n tiedotteita, tuloksia, raportteja, piirin tiedotteita ym. Päivitetty 03.07. -24 )
Toimikunnat:


KeskustelufoorumiNaistoimikunta

perhotoimikunta.jpg - 70490 bytes Naistoimikunta suunnittelee, ohjaa ja järjestää toimintaa piirin alueella tavoitteenaan ylläpitää ja lisätä naisten kalastustoimintaa.

Kaikki piirin toiminnasta kiinnostuneet naiset ovat toimikunnan jäseniä ilman erillistä jäseneksi liittymistä ja ovat tervetulleita osallistumaan sen erilaisiin aktiviteetteihin niin halutessaan.

Toimikunta on myös aktiivinen kilpailujen järjestäjä, mistä osoituksena Antin puntari-pilkkikilpailu, Pomopilkki ja –onki, Pilkkiakka ja haastepilkki toimittajia vastaan. Lisäksi osoitus naisten aktiivisuudesta on osallistuminen Satakunnan kansansoutuun naisjoukkueella.

Toimikunta tukee seurojen nuorille ja lapsille järjestämiä onkitapahtumia osallistumalla tarjoilukuluihin. Toimikunta tukee myös piirin nuorten kesäleiriä pienin palkinnoin.
Naistoimikunta järjestää naisten teemailtoja ajankohtaisista aiheista suunnilleen viiden viikon välein ja illoissa harjoitetaan mm. kädentaitoja. Toimikunta valitsee myös vuoden "kalastajanuoren", joka palkitaan ansioistaan piirin kevätkokouksessa.
Toimikunta rahoittaa toimintaansa järjestämällä mm. arpajaisia ja pitämällä puffetteja eri tapahtumissa.

Puheenjohtaja

Terttu Julin
Pruunintie 10 27800 Säkylä
p. 050 412 7219
terttu.julin(a)gmail.com
Pyhäjärven Kalamiehet ry

Hallituksen yhteyshenkilö

Kaija Tanhuanpää
Merruspolku 9
27510 Eura
(02) 8650460
050 3566548
Sposti: tanhuanpaa.kaija(a)gmail.com
Seura: Pyhäjärven Kalamiehet

Lisäksi mukana olevat: Marita Sundell, Mari Sundell, Terttu Orpana, Anja Rantala, Maire Poikonen, Pirjo Sillanpää, Päivi Saarinen, Seija Lehto, Marja-Liisa Alho, Marja-Terttu Elo, Riitta Pietilä, Maija Jaakkola, Maija Heinilä, Oili Sipolainen, Eini Filppula, Aili Vuorio.© 2007 Lounais-Suomen vapaa-ajankalastajapiiri ry